Λιούις Χάμιλτον: «Έρχονται πολλά ρεκόρ ακόμη»

Μετά την «ισοφάριση» με τον Μίκαελ Σουμάχερ στην πρώτη θέση των περισσότερων νικών της ιστορίας της Formula 1, ο Λιούις Χάμιλτον μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα σταματήσει εδώ.

Το περασμένο τριήμερο ήταν πολύ σημαντικό για τη Formula 1. Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να πιάσει ένα ιστορικό όνομα και να τον ισοφαρίσει στις νίκες του στο σπορ, φτάνοντας τις 91! Ο Βρετανός, μαζί με τον Γερμανό έχουν την πρώτη θέση αυτή τη στιγμή και ο Χάμιλτον θεωρείται σίγουρο ότι θα τον ξεπεράσει αφού κερδίζει στα Γκραν Πρι με ρυθμούς πολυβόλου, όχι μόνο φέτος αλλά και τα περασμένα χρόνια. Ωστόσο ο ίδιος μας λέει ότι ακόμη… έχουμε πολλά να δούμε. Μπορεί να μη διευκρινίζει τι εννοεί, όμως ένα είναι το σίγουρο: θέλει να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ.

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ξαφνικά ότι ξαναέγραψα την ιστορία. Είναι μια πολύ, πάρα πολύ δύσκολη ιδέα για εμένα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου εμπειρία, είναι δύσκολο να επεξεργαστώ αυτό το γεγονός, να του δώσω νόημα και να το φέρω στην πραγματικότητα. Πάντα έβλεπα και ακόμη βλέπω, ανθρώπους που συμμετέχουν σε άλλα σπορ και είναι πραγματικοί θρύλοι, έχουν κυνηγήσει ιστορικές στιγμές, τίτλους, ρεκόρ… άλλοι θρύλοι του σπορ τα έχουν σπάσει κάποια στιγμή. Είναι διαφορετικό να το βλέπεις από έξω από ότι να το ζεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ακόμη δεν έχω τελειώσει, έρχονται πολλά ρεκόρ ακόμη. Ακόμη αισθάνομαι ότι μπορώ να βελτιωθώ και επίσης, οδηγώ ακόμη πολύ γρήγορα, έχω ένα καλό επίπεδο» είπε ο Λιούις Χάμιλτον σε δηλώσεις του

To Top