ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αναβολή της πρεμιέρας έχει και τα θετικά της για τον Άρη

Η αναβολή της πρεμιέρας έχει και τα θετικά της για τον Άρη σε ότι αφορά τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.

Το απίστευτο μπάχαλο που επικρατεί στην Basket League, οδήγησε τον ΕΣΑΚΕ σε μια βδομάδα αναβολή του τζάμπολ, διάστημα που θα δώσει την ευκαιρία στον Σάββα Καμπερίδη να δει την ομάδα με λιγότερα προβλήματα και να δουλέψει σίγουρα περισσότερο για το δέσιμο της.

Ο Άρης βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε αύριο τον Χαρίλαο Τρκούπη, όμως θα έχει πλέον μια επιπλέον βδομάδα δουλειάς. Στο ιατρικό δελτίο είναι ο τραυματισμός του Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος έχασε τις τρεις πρώτες μέρες της εβδομάδας και χθες έβγαλε μέρος του προγράμματος. Τώρα, θα έχει αρκετές μέρες μπροστά του για να αποθεραπευτεί πλήρως και να παίξει έτοιμος στο Αγρίνιο την επόμενη εβδομάδα, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο άλλο απρόοπτο…

Την ίδια ώρα, ο Μάριο Λιτλ θα έχει άλλη μία εβδομάδα για να εγκλιματιστεί στη νέα ομάδα του. Ο Αμερικανός ήρθε μεν στην Ελλάδα σε καλή κατάσταση, αλλά είχε ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του. Τώρα, θα έχει κι αυτός το χρόνο του για να μάθει καλύτερα τους νέους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

Στα συν της αναβολής και το διάστημα για να “τρέξει” και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στην επιθυμητή κατάσταση. Άλλη μία εβδομάδα και για τον ίδιο ώστε να παρουσιαστεί πιο έτοιμος στην πρεμιέρα.

To Top