ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση, αποστολή και αναχώρηση για Ηράκλειο

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας της Super League με τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια ο Απόστολος Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο. 

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ανέβασε χθες ρυθμούς, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Όσο για τους Χουλιάν Κουσέτα και Κίκε Σαβέριο, ακολούθησαν ατομικό και στη διάρκεια της ημέρας θα φανεί αν ο Ισπανός γκολκίπερ θα ακολουθήσει την αποστολή.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελευταία προπόνηση, αποστολή και αναχώρηση για τα Γιάννινα

Τελευταία προπόνηση, αποστολή και αναχώρηση για τα Γιάννινα για τον Άρη, ενόψει της 5ης αγωνιστικής.

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Άρης ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα και την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα στους Ζωσιμάδες, μια και ο αγωνιστικός χώρος του Κλεάνθης Βικελίδης δεν ήταν έτοιμος λόγω των εργασιών.

Σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Έλληνας προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού και στην συνέχεια θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για την ηπειρωτική πόλη.

Το ευχάριστο για τον 50χρονο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών σε αυτό το παιχνίδι.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελευταία προπόνηση, αποστολή και αναχώρηση…

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο για την 13η και τελευταία αγωνιστική του α΄γύρου της Super League 1 ολοκληρώνεται σήμερα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης θα ανακοινωθεί από τον Μίχαελ Ένινγκ η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” που θα ταξιδέψει το απόγευμα αεροπορικώς για την πρωτεύουσα.

Ο Γερμανός κόουτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τραυματίας Χουλιάν Κουέστα και τον τιμωρημένο, Μπράουν Ιντέγε.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεσή του, με τον Λίντσεϊ Ροζ να προπονείται κανονικά σήμερα, παρότι χθες έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Μοναδικός στόχος του Άρη από το αυριανό ματς η νίκη που θα τον φέρει και πάλι πίσω στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς ενδεχόμενη απώλεια θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τους στόχους του.

Άλλωστε, ακολουθούν δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις και θα πρέπει οι “κιτρινόμαυροι” να ειναι έτοιμοι για να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που έχουν ανάγκη από κάθε ματς ξεχωριστά.

 

To Top