ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίλημμα του Ένινγκ για την αρχική ενδεκάδα και οι σίγουροι…

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Μίχαελ Ένινγκ να μην έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για μία θέση της αρχικής ενδεκάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει ως δεξί μπακ και πάλι τον Σάσα, για τρίτο σερί ματς ή θα επαναφέρει τον Σούντγκρεν για να παίξει στα χαφ ο Βραζιλιάνος. Κυρίως, γιατί σκέφτεται το αμυντικό σκέλος και το αριστερό άκρο της επίθεσης του Ατρόμητου, θεωρώντας πως ο Σάσα μπορεί να είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Σουηδό.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, αυτές έχουν “κλειδώσει”, με ίσως μία μικρή εξαίρεση. Στο τέρμα και σε αυτό το ματς θα είναι ο Τσιλιγγίρης, με τους Βέλεθ, Ροζ και Κόρχουτ στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας.

Με τον Σάσα ως δεξί μπακ, τότε βασικός θα είναι ξανά ο Αμπού Μπα, δίπλα στον Ματίγια. Ο Λάρσον, όπως και στο προηγούμενο ματς, έτσι και τώρα θα αγωνιστεί στην επίθεση, με τους Φετφατζίδη, Γκάμα και Ντιγκινί πίσω του.

Ενδεχομένως, θέση στην αρχική ενδεκάδα ίσως και να έχει ο Ντάνιελ Μαντσίνι που το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να αποφασίσει ο Ένινγκ, ποιος από τους Γκάμα-Ντιγκινί θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος…

 

To Top