Λιόλιος για πρόεδρος στην ΕΟΚ

Φαίνεται ότι η σκέψη του Βαγγέλη Λιόλιου να ασχοληθεί με την Ομοσπονδία μπάσκετ ωρίμασε και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιήσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2020.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Oι πληροφορίες (που ανέδειξε το sport24.gr) αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα επισημοποιήσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την εκλογές της Ομοσπονδίας, που θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2020.

Από την ημέρα, άλλωστε, που ψηφίστηκε ο νέος νόμος και η υπάρχουσα διοίκηση της ΕΟΚ δεν πληροί τις προϋποθέσεις – σε μεγάλο βαθμό – για να ανανεώσει τη θητεία της, άρχισαν να ακούγονται διάφορα σενάρια. Το όριο ηλικίας που μπήκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη και πέρασε από τη βουλή, θέτει σε εντελώς διαφορετική βάση τις εκλογές που θα γίνουν σε λιγότερο από έναν χρόνο, έστω κι αν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει διαφορετική άποψη. Ο νυν πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος και πάλι, θεωρώντας ότι ο νόμος που ψηφίστηκε δεν θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις εκλογές.

Αυτό δεν έχει, πάντως, καμία σημασία για τον Λιόλιο, καθώς με ή χωρίς Βασιλακόπουλο στις επόμενες εκλογές, είναι αποφασισμένος να μπει στο επόμενο ΔΣ και γι αυτό θα δημιουργήσει δικό του ψηφοδέλτιο. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες και ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με άμεσα ενδιαφερόμενους, προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο, με το βλέμμα στο μέλλον.

Τι θα γίνει μέχρι τις εκλογές του 2020 κανείς δεν μπορεί να ξέρει, πολλά αλλάζουν μέσα σε 10-11 μήνες και ταυτόχρονα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν και διάφορες άλλες τάσεις ή ψηφοδέλτια μέχρι τότε.

To Top