ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σπυριδωνίδης: «Πολυεργαλείο ο Μποχωρίδης – Ηγέτης ο Μπράουν»

Ο Αλέξης Σπυριδωνίδης, αθλητής του Ρεθύμνου, μίλησε με αφορμή το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και τον Κεν Μπράουν με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Κόροιβο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

Δύσκολο παιχνίδι. Έκανε ο Άρης καλές προσθήκες, γύρισε και ο Μποχωρίδης. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Θα κριθεί σίγουρα στη συγκέντρωση και των δυο ομάδων καθώς το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό γιατί και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη. Ο Άρης θέλει αυτή την νίκη μετά την μεγάλη νίκη με το Περιστέρι αλλά και εμείς θέλουμε την νίκη για να «ξεκολλήσουμε» λίγο μετά το κακό μας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που πληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο. Θέλει συγκέντρωση και σίγουρα δυνατές άμυνες και δυνατό παιχνίδι.

Για την βαθμολογική θέση του Άρη:

Δεν περιμένα σε καμία περίπτωση ο Άρης να είναι στην τελευταία θέση. Μιλάμε για τον Άρη που είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν νομίζω ότι θα το περίμενε κανένας. Μπορέι να φταίνε οι συνθήκες, μπορεί άλλες ομάδες να είναι δυνατότερες ή μπορεί να μην έγινε καλή διαχείρηση. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ο Άρης να είναι σε αυτή την θέση

Για την επιστροφή του Μποχωρίδη:

Ο Λευτέρης είναι πολυ-εργαλείο για τον Άρη. Έχει φανεί και στο πρώτο παιχνίδι που βγήκε MVP της αγωνιστικής, αλλά και τώρα μετά τον τραυματισμό του ήρθε και έκανε την διαφορά.

Για τον συμπαίκτη του Ραμόν Χάρις:

Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για το παιχνίδι αλλά και αυτός ξέρει τι γίνεται αφού ήταν στην ομάδα. Θα δούμε πως θα πάει, πιστεύω θα μας βοηθήσει.

Για τον Κεν Μπράουν:

Ήμασταν συμπαίκτες στον Κόροιβο. Είναι ηγέτης στο γήπεδο!

Εμείς όταν τον είχαμε ήταν ο παίκτης που έπαιρνε την μπάλα και σε κρίσιμα σημεία ήξερες ότι θα σου δώσει την μπάλα. Είναι καλός παίκτης.

Πολύ καλό παιδί, έχουμε ακόμα σχέσεις και μιλάμε. Μου έχει αφήσει πολύ θετική άποψη.

Μπορεί να δώσει λύσεις, είναι ο παίκτης που θα πάρει τις κρίσιμες επιθέσεις, θα δώσει την μπάλα δεν θα φοβηθεί να την σηκώσει ή να την σουτάρει.

To Top