Λιόλιος: «Να καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός μας ενώνει – Μακριά η τοξικότητα»

Δηλώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του Final Eight στο Κύπελλο Ελλάδας έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μετά την ολοκλήρωση του τελικού.

Αρχικά τόνισε πως αυτό ήταν το πρώτο βήμα για να πάμε ακόμη πιο κάτω, τόνισε την ανάγκη να επαναληφθούν τέτοιες διοργανώσεις, απάντησε για τα άδεια καθίσματα στα «Δύο Αοράκια», ενώ πρόσθεσε πως το μπάσκετ έχει ανάγκη να μείνει μακριά από την όποια τοξικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ:

«Έγιναν πολύ όμορφοι αγώνες. Είναι το πρώτο βήμα για να πάμε ακόμη πιο κάτω. Να καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός μας ενώνει, να γιορτάζουμε όλοι μαζί σε ένα κόσμιο περιβάλλον».

Για το ότι τα «Δύο Αοράκια» δεν είχαν πολύ κόσμο στους προημιτελικούς: «Όταν δοκιμάζουμε πράγματα, όπως το Final Eight, θα δούμε τα καλά και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα υπόλοιπα. Αλίμονο αν τα κάναμε όλα τέλεια. Το μείζον είναι να υπάρχει ασφάλεια. Είμαστε δίκαιοι προς όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα, είδαμε χθες έναν υπέροχο αγώνα όσον αφορά το φίλαθλο πνεύμα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δείχνει ότι το μπάσκετ μπορεί να δώσει νέα πνοή, στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό. Μακριά η τοξικότητα. Ό,τι τοξικότητα υπάρχει, όσο είμαστε εμείς, δεν θα είναι εντός των γηπέδων».

Για τους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Τα παιχνίδια της Εθνικής είναι τα παιχνίδια όλων μας. Σε όλα πάμε για τη νίκη. Καλούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Τους περιμένουμε στο γήπεδο».

To Top