ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουίς Πάλμα: Ο γκολτζής με τα… σιδεράκια που εκτόξευσε με τον Άρη την ποδοσφαιρική του “μετοχή”

“Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στην Σέλτικ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα”. Με αυτές τις 29 λέξεις γράφτηκε ο επίλογος της σχέσης Άρη – Πάλμα, μετά από 1,5 χρόνο…

Ήταν Φεβρουάριος του 2022, όταν ο γκολτζής με τα… σιδεράκια από την Ονδούρα φορούσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Άρη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα…

Από εκείνα τα πρώτα τέσσερα λεπτά (!) κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι, ο Πάλμα άρχισε να ανδρώνεται ποδοσφαιρικά εκτοξεύοντας την ποδοσφαιρική του “μετοχή”.

Σύμφωνα με το transfermarkt από ένα ποσό κάτων των 500.000 ευρώ, η αξία του πενταπλασιάστηκε στο διάστημα της παραμονής του στους κιτρινόμαυρους.

Δείτε εδώ:

Ο ίδιος στο μήνυμα του δεν έκρυψε τη συγκίνησή του… Όπως είπε: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έκαναν πιθανή την μεταγραφή μου στον Άρη. Τους συναδέλφους μου, το επιτελείο που ήταν μαζί μου αυτό τον 1,5 χρόνο, μεγάλο συναισθήματα. Και όλους τους φιλάθλους που μου έδωσαν τρομερή αγάπη και στήριξη σε αυτή την περίοδο. Ευχαριστώ… Ευχαριστώ. Αγάπησα που ήταν μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας. Θα σας έχω πάνω μέσα στην καρδιά μου. ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ».

Σε κάθε περίπτωση, ο Πάλμα αγωνίστηκε σε 52 αγώνες με τα κιτρινόμαυρα, πετυχαίνοντας 17 γκολ κι έχοντας 11 ασίστ.

Δείτε εδώ:

Τώρα αυτό το παλικάρι που ξεκίνησε το όμορφο ποδοσφαιρικό του ταξίδι από την Ονδούρα, αφήνοντας πίσω μια οικογένεια να καμαρώνει, φορώντας το Νο7 της Σέλτικ πια, δεν κρύβει αποφασισμένος να γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο… Το αξίζει!

“Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και τιμή μου που ανακοινώθηκα ως παίκτης της Σέλτικ. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου, ενός συλλόγου που γνωρίζω ως ένα από τα σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου” όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος.

To Top