ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βελτίωση των αδυναμιών με “αντίπαλο” τον χρόνο για τον Άρη

Ο Άκης Μάντζιος έπιασε δουλειά στον Άρη και ξεκινάει επί της ουσίας μια “μάχη” με… αντίπαλο τον χρόνο, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως σημειώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ προπονητές θαυματοποιοί με μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν για να καλύψουν τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν φέτος το καλοκαίρι (προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη, έλλειψη “εξαριού” και εναλλακτικών λύσεων στα στόπερ ή στη θέση του φορ…), όμως όπως ομολόγησε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Άρη δεν βρέθηκε τυχαία και πάλι στην ομάδα. “Εγώ πιστεύω στην ομάδα γι αυτό είμαι εδώ” είπε χαρακτηριστικά.

Καλείται λοιπόν, να ρίξει το βάρος στην ψυχολογία και να “μιλήσει” κεντρίζοντας τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών του.

Ήδη ο Μάντζιος κάνει συζητήσεις πάνω σε αδυναμίες που έχει εντοπίσει στην ομάδα και που θα χρειαστεί να δώσει περαιτέρω βάρος το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μέχρι τότε, ασφαλώς σε πρώτο πλάνο είναι η αναμέτρηση της Κυριακής… Στόχος το νικηφόρο αποτέλεσμα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπου θα δοθεί η ευκαιρία για περαιτέρω βελτιώσεις.

To Top