Λουκάκου: “Δεν ήταν γραπτό να πάρουμε το Champions League, νιώθουμε όλοι σκ@τ@”

Ο Ρομέλου Λουκάκου έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στους φίλους της Ίντερ για τη στήριξή τους προς την ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση πως οι νερατζούρι θα συνεχίσουν να παλεύουν για την κορυφή.

Η Ίντερ έφτασε στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια κάνοντας μία μεγάλη υπέρβαση, όμως δεν μπόρεσε να επαναλάβει τον άθλο της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο και γνώρισε την ήττα στον τελικό της Κωνσταντινούπολης από το γκολ του Ρόδρι για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Το γεγονός αυτό στενοχώρησε αφάνταστα τον Ρομέλου Λουκάκου, που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 88ο λεπτό να φέρει στα ίσα τον τελικό και να τον οδηγήσει στην παράταση, με τον Βέλγο διεθνή επιθετικό να επιλέγει μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram να στείλει μήνυμα συσπείρωσης στον οργανισμό των νερατζούρι.

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Ίντερ για την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη τη σεζόν. Εσείς παιδιά είστε δίπλα μας κάθε στιγμή και προσωπικά θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό.

Δεν ήταν γραπτό να συμβεί. Δώσαμε τα πάντα. Νιώθουμε σκ@τ@ όλοι εμείς που αγαπάμε αυτόν τον πανέμορφο σύλλογο. Η Ίντερ έχει όμως ακόμη πείνα και θα πολεμήσουμε με την ελπίδα να φτάσουμε αυτή τη στιγμή δόξας μία ημέρα”, έγραψε χαρακτηριστικά.

To Top