Λουκάκου: “Είμαι σπίτι, θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα από την πρώτη φορά”

Η δεύτερη θητεία του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ άρχισε επίσημα με την ανακοίνωση της επιστροφής του από τον πρόεδρο των νερατζούρι, Στίβεν Ζανγκ, με τον Βέλγο να εκφράζει την επιθυμία του να τα πάει καλύτερα και από τη διετία 2019-2021.

Πέρασαν 321 ημέρες από τότε που ο Ρομέλου Λουκάκου είχε πει αντίο στην Ίντερ προτιμώντας να γυρίσει στην Premier League και στην Τσέλσι με την οποία ένιωθε πως είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από την τριετή παρουσία στο Στάμφορντ Μπριτζ σε νεαρή ηλικία (2011-2014), ωστόσο η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι νερατζούρι να γίνουν και πάλι το λιμάνι του.

Η σχέση του με τους Λονδρέζους και τον Τούχελ ήταν ταραχώδης και σε όλη σχεδόν την περασμένη σεζόν προσπαθούσε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τους Μιλανέζους, για να επικυρωθεί τελικά την Τετάρτη (29/6) η μεγάλη επιστροφή του με τη μορφή δανεισμού και τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος.

“Είναι ένα δυνατό συναίσθημα, πιστεύω ότι αυτό που βίωσα έναν χρόνο πριν με αυτή την ομάδα ήταν μία όμορφη ιστορία. Για την ομάδα, για τους οπαδούς και για εμένα προσωπικά.

Η Ίντερ μου έδωσε πάρα πολλά και ελπίζω γρήγορα να τα πάω καλύτερα σε σχέση με την πρώτη μου παρουσία μου εδώ. Τώρα έφτασε η στιγμή να δουλέψουμε όλοι μαζί, ελπίζοντας να τα πάμε καλύτερα από την πρώτη μου φορά”, δήλωσε αρχικά ο Λουκάκου, που έστειλε και μήνυμα προς νέους και παλιούς συμπαίκτες του:

“Τους ευχαριστώ όλους επειδή ήθελα να επιστρέψω εδώ αλλά και έκαναν ό,τι μπορούσαν για την επιστροφή μου. Οφείλω να τους ευχαριστήσω επειδή για μένα είναι όπως οικογένεια: είναι αδερφοί μου”.

Σημειώνεται πως ο Λουκάκου πήρε τη φανέλα με το Νο 90, ενώ κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στους τιφόζι της Ίντερ, δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εδώ. Θα κάνω τα πάντα κάθε μέρα για να κάνω ξανά ευτυχισμένους τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου”.

To Top