ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όλα δείχνουν… αδειοδότηση, ξεκινάει ο σχεδιασμός με σφραγίδα Καστρίτη και άρωμα Ευρώπης!

Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνίας της παράτασης που δόθηκε από τον ΕΣΑΚΕ στις τέσσερις ομάδες που είχαν ελλείψεις στους φακέλους τους και από την Αθήνα υπάρχει έντονη φημολογία βάσει της οποίας οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας θα πάρουν κανονική άδεια αφού τακτοποίησαν τις εκκρεμότητες που είχαν.

Ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με τον Απόλλωνα Πάτρας και τη Λάρισα. Ειδικά με τη θεσσαλική ομάδα που παρουσιάζεται να έχει καταθέσει έναν σχεδόν άδειο φάκελο αδειοδότησης.

Οπότε, θα κλείσει ο μήνας με μια πολύ θετική εξέλιξη για τον Αρη, που έφερε σε πέρας το θέμα του Καστρίτη και θα προχωρήσει για τον αγωνιστικό σχεδιασμό με ευρωπαϊκό σχεδιασμό!

Εν τέλει, ο Άρης θα παίξει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της FIBA αφού η συμμετοχή σε διοργάνωση εκτός συνόρων ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της παραμονής του Γιάννη Καστρίτη.

Η διαφορά στο μπάτζετ θα καλυφθεί από επιχειρηματίες-φίλους του Άρη ενώ υπήρχε η άποψη ότι ο Άρης πρέπει να παίξει στην Ευρώπη μετά από όσα έγιναν με την υπόθεση του BCL.

Ο Ιούνιος παρά τα εμπόδια “βγήκε” επιτυχώς σε όλα τα μέτωπα και αυτό είναι το πιο σημαντικό!

To Top