Λουκανίδης: “Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό αρκεί να το πιστέψει!”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόσο του Άρη, όσο και του Παναθηναϊκού, Τάσος Λουκανίδης μίλησε τόσο για το παιχνίδι του Σαββάτου και την γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα λόγια του στα “Α.Ν. 98.7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού: «Ο Άρης βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Αλλά όπως πέρυσι τα κατάφερε, μπορεί να το κάνει και φέτος. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με τον Παναθηναϊκό. Αν το πιστέψουν οι παίκτες του Άρη, ο Παναθηναϊκός παίζεται. Δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο από πλευράς παικτών, αλλά έχει το όνομα. Όλα παίζονται…»

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος παίκτης του Άρη ή του Παναθηναϊκού που μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο στο ντέρμπι, είπε: «Ειλικρινά δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τέτοιος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι κοντά για να παρακολουθώ τον Άρη με λεπτομέρεια. Αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να ξεχωρίσει κανείς».

Για το πώς βλέπει γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι, όπως και πέρυσι, μόνος του και είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Περίμενα τον ΠΑΟΚ πιο δυνατό και να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά διαψεύστηκα. Ο Παναθηναϊκούς μπορεί να μπει στους πέντε πρώτους. Αλλά δεν θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή, αλλά είναι ακόμη νωρίς»

To Top