ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λουτσέσκου: “Μου άρεσε ο Άρης, έχει ποιότητα, είναι μαχητικός” (videos)

O προπονητής της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε μετά τον αγώνα ότι του άρεσε ο Άρης με βάση την εικόνα που έδειξε στον αγωνιστικό.

“Μου άρεσε, έχει ποιότητα και είναι μαχητικός” είπε ο Ρουμάνος προπονητής.

Αναλυτικά:

«Μου άρεσε η εξυπνάδα με την οποία παίξαμε, είχαμε σωστή ανάπτυξη καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνεχίσαμε να παλεύουμε με διαφορετικό τρόπο. Τρέξαμε πολύ και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μεγαλύτερο το σκορ. Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό για εμάς. Μου άρεσε πολύ η ομάδα του Αρη, έχει μεγάλη ποιότητα και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος».

Αν κρατάει περισσότερο το πρώτο ημίχρονο: «Μία ομάδα πρέπει να ξέρει να διαχειρίζεται το υπέρ της αποτέλεσμα, όταν είναι μπροστά».

Για τις αψιμαχίες: «Οι αψιμαχίες έδειξαν το πνεύμα του αγώνα. Στο τέλος η αντίδρασή μου ήταν κάπως ακραία, διότι όλο το καλοκαίρι πέρασε χωρίς προβλήματα και θα ήταν κρίμα λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουμε κάποιον τραυματισμό».

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα: «Πρώτα θέλουμε να μάθουμε το πότε και το που θα παίξουμε, για να είμαστε προετοιμασμένοι για το πρώτο επίσημο ματς. Το σημαντικό ήταν ότι δώσαμε τα πάντα στην προετοιμασία και στα φιλικά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διαχειριστούμε ένα κομμάτι, στο οποίο ο αντίπαλος είναι καλύτερος».

Δείτε εδώ:

To Top