Λούντζης: «Ο σεβασμός που τρέφουμε για τον Άρη είναι μεγάλος»

Ο Μιχάλης Λούντζης έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Άρη, αναφέροντας πως όλοι στον Προμηθέα τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τους κίτρινους, αλλά έρχονται μόνο για τη νίκη στο Αλεξάνδρειο.

Ο διεθνής γκαρντ υπογράμμισε: “Ύστερα από τη δύσκολη νικηφόρα πρεμιέρα εναντίον του ΠΑΟΚ και τη διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League λόγω τα “παραθύρου” των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ, όπου η Εθνική μας εξασφάλισε την πρόκρισή της στην Τελική Φάση, μπαίνουμε σε μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη και σημαντική για εμάς!

Καλούμαστε λοιπόν, για αρχή, να ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθούμε αντιμέτωποι με την ομάδα του Άρη. Ο Άρης είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στο χώρο του μπάσκετ και ο σεβασμός που του τρέφουμε είναι μεγάλος, αλλά ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη έχοντας μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό. Τη νίκη!

Είναι το πρώτο από τα τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά από το Σάββατο και τον αγώνα με τον Άρη, ταξιδεύουμε στη Γαλλία να παίξουμε με την Nanterre 92 κι έπειτα στη Σλοβενία για το παιχνίδι με την Cedevita Olimpija Ljubljana.

Ευελπιστούμε πάνω από όλα να γυρίσουμε υγιείς και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!”.

To Top