Λυκογιάννης: “Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

Ο Ίκαρος βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση με τον Άρη, χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σαφέστατα αύριο στο Αλεξάνδρειο είναι το αουτσάιντερ, αλλά έχει και λιγότερη πίεση. Ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης ζήτησε από τους παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι…

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ο Λυκογιάννης τόνισε πως “έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είναι απαραίτητο να παρουσιαστούμε με την μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση. Όλοι οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση και υπάρχει η πίστη ότι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Ο αντίπαλος μας έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και μέσα στο Αλεξάνδρειο έχει άλλη δυναμική. Συν τοις άλλοις ο Άρης έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή, καλούς παίκτες και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Από τεχνικής πλευράς η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι τα κλειδιά του αγώνα”.

Δηλώσεις έκανε και ο Αμερικανός του Ίκαρου, Ρέιβερν Τζόνσον, υποστηρίζοντας πως “ο Άρης έχει το ίδιο αρνητικό ρεκόρ με μας και το στοιχείο αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Το βασικό, όμως, είναι να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας ομάδα και να κάνουμε τα πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Μπορεί να έχουμε τέσσερις ήττες, αλλά στην ομάδα υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορούμε να δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα στο παρκέ και να πετύχουμε νίκες. Απέναντι στον Άρη, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη”.

To Top