Μακρίδης: «Η Μήτκου δίνει το καλό παράδειγμα»

Την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη επισήμανε στο PRESSARIS ο προπονητής Ηρακλής Μακρίδης, με αφορμή την κλήση της Μαρίας Μήτκου στην Εθνική ομάδα για ακόμη μία φορά. Ο τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στο τιμητικό αυτό γεγονός και ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλα κορίτσια το παράδειγμα της Μήτκου.

«Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο που μία παίκτριά μας βρίσκεται στην Εθνική. Αυτό δείχνει ότι η κοπέλα δουλεύει σκληρά και βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο. Το απέδειξε, άλλωστε, και στο παρελθόν, όταν κλήθηκε να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα», είπε αρχικά.

Η κλήση και άλλων παικτριών στην Εθνική αποτελεί έναν από τους στόχους του Άρη και είναι κάτι που εξαρτάται άμεσα από τη συνολική απόδοση της ομάδας, σύμφωνα με τον κ. Μακρίδη: «Σαφώς και επιδιώκουμε να πλαισιώσουν την Εθνική και άλλα κορίτσια από το σύλλογό μας. Αυτό, βέβαια, θα επιτευχθεί μέσω της καλής πορείας της ομάδας. Όταν ένας σύλλογος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και φτάνει σε επιτυχίες, είναι απόλυτα λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον της Εθνικής».

Η κλήση της δεύτερης αρχηγού να εκπροσωπήσει τον Άρη σε διεθνές επίπεδο αποτελεί αναμφίβολα την επιβράβευση της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στο σύλλογο: «Γίνεται μία καλή προσπάθεια στον Άρη από όλες τις πλευρές. Δουλεύουμε και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Ένα δείγμα της προσπάθειας αυτής είναι και η κλήση της Μήτκου. Δίνει το καλό παράδειγμα, θα λέγαμε. Επιθυμία μας είναι κι άλλες παίκτριες να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν τις δυνατότητές τους».

To Top