Λυπηρίδης: “Κράχτες Γκάλης και Γιαννάκης, καλό να βρίσκονται στην ομάδα”

Ο Βασίλης Λυπηρίδης, πρώην συμπαίκτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη επιστροφή του “δράκου” στους κίτρινους ως προπονητή.

Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” τόνισε πως “ελπίζω το τρόπαιο που κατέκτησε ως παίκτης το 1993 στο Τορίνο κόντρα στην Εφές Πίλσεν να μην είναι το τελευταίο του με τον Άρη και να ξαναγνωρίσει μεγάλες στιγμές. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει γιατί όλοι ξέρουν πόσο δουλευταράς είναι κάτι που γνωρίζω και εγώ από προσωπική εμπειρία. Θέλω να συγχαρώ την διοίκηση του Άρη για αυτήν την κίνηση που κάνει να ξαναπλησιάσει τους ανθρώπους πρόφεραν στην ομάδα. Θεωρώ πως είναι πολύ βασικό να δοθεί πίστωση χρόνου στον Γιαννάκη καθώς η ομάδα χτίζεται. Είναι πολύ σημαντικό να του δοθεί ο χρόνος που είναι απαραίτητος για να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει”.

Η ενδεχόμενη επιστροφή Γιαννάκη σε σχέση με την παρουσία του Νίκου Γκάλη είναι ευχής έργον για τον Λυπηρίδη: “Οι δύο παίκτες είναι τεράστιοι κράχτες. Είναι καλό να βρίσκονται κοντά στον Άρη από οποιοδήποτε πόστο επιθυμούν προκειμένου η ομάδα να αναγεννηθεί. Πρέπει ο Γκάλης να έρθει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Παλιότερα θέματα που υπήρξαν δεν χρειάζεται να ανακινούνται γιατί τότε είμασταν παίκτες και ήταν διαφορετικά. Όπως φάνηκε, άλλωστε και στην γιορτή που έγινε για το Νίκο Γκάλη, είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν και αυτό προέχει η αναγέννηση του Άρη. Έχουν ταυτιστεί και οι δύο τους με τον σύλλογο και πιθανή σύμπραξή τους θα βοηθήσει τον Άρη να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές”.

 

To Top