ΜΠΑΣΚΕΤ

Λόγια συσπείρωσης και ευχαριστίες από Μπουσβάρο και Παουλεάνου

Δημήτρης Μπουσβάρος και Γιώργος Παουλεάνου, δύο από τους ιθύνοντες των ακαδημιών του Άρη μίλησαν από καρδιάς για τη σημερινή εκδήλωση της κοπής της πίτας και την παρουσία της ανδρικής ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Για μας αυτό που συνέβη σήμερα (03/02), είναι ένας στόχος από την αρχή. Όλο το κομμάτι να γίνει ενιαίο. Να αρχίσει ο ΑΡΗΣ να λειτουργεί σαν μια μονάδα και όχι σαν πολλά τμήματα και να μπορεί αυτό να έχει μια παραγωγή στο τέλος της ημέρας. Πιστεύω ότι όλοι ένιωσαν καλύτερα και ένιωσαν ένα κομμάτι του συνόλου» προλόγισε ο Δημήτρης Μπουσβάρος, υπεύθυνος προπονητής των  αγωνιστικών τμημάτων του Άρη και πρόσθεσε:

«Σε σχέση πάντα με τη χθεσινή (02/02) γιορτή για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1979, τη νίκη επί του Πανιωνίου και την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Το πονάει ο Αρειανός το μπάσκετ. Φαίνεται αυτό σε κάθε στιγμή».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παουλεάνου, υπεύθυνος τμημάτων υποδομής του Άρη τόνισε: «Για μας ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε σήμερα (03/02). Τα δυο τελευταία χρόνια που είμαστε στα τμήματα υποδομής δεν έχει συμβεί ξανά. Συνήθως ερχόντουσαν κι έδιναν το παρών παιδιά της ανδρικής ομάδας, που προερχόντουσαν από τα τμήματα υποδομής. Είναι η πρώτη φορά που ήταν σύσσωμη η πρώτη ομάδα και την ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Μας βοήθησε πολύ αυτό στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί, όταν το μικρό παιδί κάθεται δίπλα στον παίκτη της πρώτης ομάδας, δημιουργεί πιο εύκολα πρότυπα. Ήταν πολύ σημαντικό για τις Ακαδημίες, παρότι σήμερα (03/02) ήταν μια δύσκολη μέρα λόγω, της Έκθεσης που πραγματοποιείται στη Δ.Ε.Θ. και δυσκόλεψε την πρόσβαση αρκετών γονιών που ήθελαν να έρθουν με τα παιδιά τους».

To Top