ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δύο αμυντικά ρεκόρ στην Basket League από τον Άρη!

Δύο αμυντικά ρεκόρ στην Basket League πέτυχε στον χθεσινό αγώνα ο Άρης με τη νίκη ρου 79-56 επί του Πανιωνίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Το τελικό σκορ από μόνο του μαρτυρά ότι για να φτάσει ο Άρης στην επικράτηση επί του Πανιωνίου, στηρίχτηκε κατά κύριο λόγο στην άμυνα του. Πέραν όμως αυτού που αντιλαμβάνεται κανείς από το 79-56, ο Άρης σημείωσε χθες δύο αμυντικές επιδόσεις που συνιστούν ρεκόρ συνολικά για τη φετινή Betshop Basket League. Ήταν με το παθητικό ενός ημιχρόνου και μιας περιόδου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ και διευκρινίζει:

«Κρατώντας τον Πανιώνιο στους πέντε πόντους στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης σημείωσε την κορυφαία σχετική επίδοση της φετινής σεζόν. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των έξι πόντων που σημείωσε ο Άρης στην τρίτη περίοδο του παιχνιδιού του με τον Προμηθέα στην Πάτρα και ο Ήφαιστος στη δεύτερη περίοδο του παιχνιδιού του στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Ο Άρης ισοφάρισε την καλύτερη αμυντική επίδοση του στην τελευταία πενταετία αφού πέντε πόντους είχε δεχτεί και στην τρίτη περίοδο του 4ου ημιτελικού των πλέι οφ της σεζόν 2015-16 από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ όπως και στη δεύτερη περίοδο του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Κύμη, της σεζόν 2016-17»

Ρεκόρ περιόδου είναι και το συνολικό παθητικό των 18 πόντων του 2ου ημιχρόνου. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 21 πόντων στους οποίους κράτησε ο Κολοσσός H Hotels το Ρέθυμνο Cretan Kings στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στη 10η αγωνιστική».

To Top