ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: «Το γεμάτο γήπεδο και η σημερινή μέρα αποδεικνύουν την ενότητα του Άρη»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην από κοινού εκδήλωση μικρών και… μεγάλων του Άρη, τονίζοντας την ενότητα που υπάρχει στο σύλλογο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Όσα είπα ο προπονητής του Άρη: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι τη διοργάνωσαν. Ήταν όλα άρτια οργανωμένα. Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος, είμαστε όλοι μαζί, ήταν μεγάλη μας χαρά που βρεθήκαμε σήμερα (03/02), μαζί με τους αθλητές των Ακαδημιών μας, του Παιδικού και του Εφηβικού.

Νομίζω ότι και η εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι μας, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, αλλά και η σημερινή εκδήλωση αποδεικνύει την ενότητα του ΑΡΗ. Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ και στους μικρούς αθλητές και στους γονείς τους, να έχουν μια καλή χρονιά, καλή πρόοδο στα παιδιά και πάνω απ’ όλα υγεία και επιτυχίες».

Ρωτήθηκε αν τα πράγματα εξελίχθηκαν στον Άρη καλύτερα από ότι και ο ίδιος θα περίμενε όταν ανέλαβε την ομάδα και απάντησε: “Είμαστε σε μια περίοδο που ακόμα τα πράγματα εξελίσσονται. Έχουμε μπροστά μας μία διακοπή. Ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι κλείνει ένας μικρός κύκλος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τα νικηφόρα αποτελέσματα. Είμαι χαρούμενος και με τον κόσμο μας γιατί πραγματικά ήταν πολύ στενοχωρημένος, αλλά και για τους αθλητές μας και για όσους είναι γύρω από την ομάδα, γιατί ήταν πολύ πιεσμένοι το τελευταίο διάστημα. Βλέπω και στα γραφεία και τους συνεργάτες μου καθημερινά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και το να έρχονται νίκες είναι μια επιβράβευση. Θα μείνω σε αυτό με την ευχή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση, να βελτιωνόμαστε και με ταπεινότητα αλλά και δίψα να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Για το αν πλέον ο Άρης θα αναπροσαρμόσει τους στόχους του είπε: “Η αλήθεια είναι ότι εμείς σαν αγωνιστικό τμήμα ποτέ δεν είχαμε θέσει στόχο παραμονής, ούτε τώρα θα πούμε ότι πάμε για κάτι παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς για να φτάσουμε στο ταβάνι μας, ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχουμε είναι καθημερινά να δουλεύουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και βδομάδα με τη βδομάδα, προπόνηση με την προπόνηση να στοχεύουμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό κάναμε εμείς μέχρι τώρα, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με την ελπίδα ότι αυτό θα μας οδηγήσει σε νικηφόρα αποτελέσματα και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο μας”.

Για το αν θα αλλάξει πράγματα : “Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από πνευματική και σωματική ξεκούραση. Η φιλοσοφία μας θα είναι η ίδια, η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται στην άμυνά της και την ενέργειά της στο παρκέ. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που μπορούμε να βελτιώσουμε, εκεί θα σταθούμε, για να έχουμε ακόμα πιο ανταγωνιστική εικόνα”.

To Top