ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: «Ενιαίος ο Άρης, μεγάλη ικανοποίηση το χαμόγελο των παιδιών»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για το νόημα της εκδήλωσης σε όλους όσοι βρέθηκαν στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι δηλώσεις του Χάρη Παπαγεωργίου: «Φέτος η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πήρε την πρωτοβουλία να ενώσει όλα τα τμήματα των ομάδων μπάσκετ του συλλόγου. Από τις Ακαδημίες μέχρι τη μεγάλη ομάδα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως ο ΑΡΗΣ είναι μια ενιαία, μεγάλη οικογένεια.

Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, που επί προεδρίας μου γίνεται για πρώτη φορά αυτό. Ελπίζω να καθιερωθεί ως θεσμός και είναι μια μεγάλη ευκαιρία τα μικρά παιδιά, τα αυριανά αστέρια του συλλόγου να συναντήσουν τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και με τους γονείς του να ζήσουμε όλοι αυτή τη γιορτινή μέρα. Το χαμόγελο των παιδιών είναι μεγάλη ικανοποίηση για τους γονείς, τους προπονητές που καθημερινά τους έχουν από κοντά. Και για μένα προσωπικά είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις τα παιδιά να χαμογελούν, να πλησιάζουν τους παίκτες της πρώτης ομάδας, τους οποίους θαυμάζουν.

Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ένας απλός σύλλογος, είναι ένας αθλητικός οργανισμός. Μια μεγάλη κυψέλη, μέσα στην οποία ενυπάρχουν οι αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και οι κοινωνικές και πολιτιστικές. Οι γονείς θα πρέπει να είναι σίγουροι πως ο ΑΡΗΣ αποτελεί τη συνέχεια του σχολείου. Τα παιδιά διαμορφώνουν χαρακτήρα σε αυτή την ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία και ο ΑΡΗΣ με τους προπονητές-καθοδηγητές που έχει, δίνει το μήνυμα για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή».

To Top