Λόγια; Τέλος! Ο «θάνατός σου η ζωή μου»!

Τα λόγια στέρεψαν. Ο «θάνατός σου η ζωή μου»! Ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (3μ.μ. -PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα, με έναν και μοναδικό στόχο, την νίκη και το τρίποντο.

Ο Λούκας Αλκαράθ έδειξε την εντεκάδα που θα χρησιμοποιήσει και από αυτήν δεν λείπουν και πάλι οι… εκπλήξεις!

Ο νεαρός Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο την περασμένη Τετάρτη με την Καλλιθέα στο κύπελλο, έπεισε τον Ισπανό τεχνικό όπως φάνηκε και αναμένεται να ξεκινήσει και αύριο βασικός.

Παράλληλα, αλλάζει κατά το ήμισυ η διάταξη της άμυνας, αφού ως δεξιός μπακ θα παίξει ο Κώστας Καζναφέρης, ενώ στο κέντρο άμυνας επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός μπαίνει άμεσα στο αρχικό σχήμα αντί του Παντίδος και δίπλα στον Γιαννίτση, ενώ αριστερά παραμένει ο Μαργαρίτης.

Στα χαφ η διάταξη θα είναι Σουνάς, Κοέλιο, Παπαστεριανός και Καραγιάννης από τ’ αριστερά προς τα δεξιά. Τέλος, «αιχμές του δόρατος» θα αποτελέσουν για τον Άρη ο Γιάννης Γιαννιώτας που θα κινείται πιο ελεύθερα πίσω από τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Κώστα Καπετάνο. Δύο βασικότατα στελέχη στην φετινή ομάδα των «κίτρινων». Από τον πρώτο δεν είναι ικανοποιημένος από την κακή ανασταλτική λειτουργία στο «κάζο» του Κυπέλλου Ελλάδας και την ήττα από την Καλλιθέα με σκορ 3-1. Όσον αφορά τον «Κάπε», ο Αλκαράθ δείχνει πως δεν τον υπολογίζει στις βασικές επιλογές του.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αφού επέστρεψαν όλοι οι ξένοι, συνολικά τρεις, με τους Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο και Πουλίδο να περιλαμβάνονται στην 18άδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του Άρη.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Η Ξάνθη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετράει δυο απουσίες.  Βασιλακάκης δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, αφού είχε αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ο έτερος είναι ο Γκλέισον που δεν πρόλαβε σε ακόμα ένα ματς να είναι έτοιμος.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Καζούμπα, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Ονουάτσι, Μάνταλος, Μαρκόφσκι, Ράνος, Νάκας, Τριάδης, Πλατέλλας, Τορομανίδης.

Στυλιάρας

Ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει την  αναμέτρηση του Άρη με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κατά σύμπτωση ο ίδιος διαιτητής είχε σφυρίξει και την περσινή αντίστοιχη αναμέτρηση των δυο ομάδων, αποβάλλοντας τον Νέρι Καστίγιο.

Βοηθοί του θα είναι ο Δημητριάδης του συνδέσμου Καστοριάς και ο Γουργιώτης από τη Φθιώτιδα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημητρόπουλος επίσης από τη Φθιώτιδα.



To Top