Το ΄πε και το ΄κανε ο Πουλίδο! Η εξομολόγηση έγινε πράξη…

Το προσωπικό στοίχημα του Ρούμπεν Πουλίδο φαίνεται πως κερδήθηκε και η υπόσχεση που είχε δώσει στους φίλους του για να επιστρέψει στη δράση στο ματς με την Ξάνθη αναμένεται να τηρηθεί.
Ο 33χρονος Ισπανός , που είχε υποστεί βαριά θλάση στον αγώνα εναντίον της Βέροιας στις 5 Νοεμβρίου, ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική λειτουργία των “κίτρινων”.
Ο Πουλίδο, έχοντας παρακολουθήσει τις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του ως θεατής, με την αγωνία του να χτυπάει κόκκινο μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, “έσφιξε” τα δόντια και κατάφερε να μειώσει σημαντικά το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του με τα αποτελέσματα να είναι πλέον απτά.
Μάλιστα, στο ματς εναντίον του Ατρομήτου πριν από δύο εβδομάδες, ο Ίβηρας αμυντικός σε συζήτηση που είχε με άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος ανέφερε μεταξύ άλλων πως κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το “παρών” στο επόμενο εντός έδρας αγώνα του Άρη, δηλαδή κόντρα στους Ακρίτες.
Ο…πεισματάρης Πουλίδο, έχοντας τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στους δικούς του ανθρώπους είναι έτοιμος για το μεγάλο “καμ μπακ”, με την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα να θεωρείται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεδομένη.
To Top