Λόπες: “Σπάνια μπαίνει το γκολ του Μαρτίνες, πάμε να κερδίσουμε Άρη”

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς με τον Άρη τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να διορθώσει κάποια λάθη ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο στάθηκε και στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε για: 

Τη γεύση που του αφήνει το ματς: 

“Η γεύση που αφήνει είναι πικρή γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν καλά τα τελειώματα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες θα μιλάγαμε για ένα μεγάλο σκορ.”

Τις χαμένες ευκαιρίες: 

“Υπάρχουν μέρες που μπαίνει η μπάλα πιο εύκολα και άλλες που μπαίνει πιο δύσκολα όπως σήμερα. Φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία αλλά πρέπει να σκεφτούμε παρακάτω για να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό.”

Τα δύο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ πρώτη φορά επί Καρέρα:

“Στο σημερινό παιχνίδι ίσως είχαμε έλλειψη συγκέντρωση σε κάποιες στιγμές. Πρέπει να αφομοιώνουμε αυτά που ας ζητάει ο προπονητής κυρίως στο αμυντικό κομματι. σήμερα δεν είμασταν καλα. Πρέπει να διορθωσουμε τα καθη μας για να έ΄χουμε καλύτερη συνεχεια.

Το πως περιμένουν τον ημιτελικό με τον Άρη:

“Σκεφτόμαστε ό,τι σε καθε παιχνιδι. Να μπούμε να κερδίσουμε όπως και τώρα. Να μπούμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση.”

Το γκολ του Μαρτίνες: 

“Ήταν όντως ένα δύσκολο γκολ. που ξεκίνησε από αριστερά με σέντρα, ο Μαρτίνες βρέθηκε στην περιοχή, η μπάλα του ήρθε δύσκολα και έκανε μια δύσκολη κεφαλιά για να βάλει ένα γκολ που σπάνια μπαίνει. Εγώ προσπάθησα να προλάβω, αλλά δεν κατάφερα. Το παραμικρό μπορεί να επηρεάσει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας, να βελτιωθούμε και να έχουμε μια καλύτρη συνέχεια.”

To Top