Ολιβέιρα: “Ο Σάσα είναι πολύ καλός άνθρωπος, ήμασταν ανώτεροι του Άρη”

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στην κάμερα της NOVA τονίζοντας πως του μένει πικρή γεύση από το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα  είπε:

Τί γεύση σου άφησε το παιχνίδι;

“Είναι πικρή γεύση γιατί έπρεπε να έχουμε φύγει με τη νίκη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ειδικά στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Στο 1-1 δεν πίστευα με τίποτα ότι δε θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θυμάμαι μια χαρακτηριστική ευκαιρία του Σιμάνσκι αλλά γενικά δεν πίστευα ότι σήμερα θα χάσουμε αυτό το παιχνίδι.

Είναι λογικό να μη βάλεις όλα τα γκολ αλλά ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον Άρη. Δεν κατάλαβα τί έγινε στο πέναλτι γιατί έκανα ζέσταμα. Το δεύτερο ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ το οποίο σπάνια μπαίνει. Αλλά ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και βάσει ευκαιριών.”

Νιώθεις ότι χάσατε δύο βαθμούς σήμερα;

“Χάσαμε δύο βαθμούς τους οποίους αν είχαμε θα ήμασταν λίγο πιο άνετα στη συνέχεια. Όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλά τον τελευταίο καιρό. Έχουμε δύο παιχνίδια μαζί τους που θα κρίνουν πολλά και αν τα κερδίσουμε εντός και εκτός θα είμαστε καλά. Χασαμε δυο βαθμους αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.”

Παρά τα προβλήματά σου, συνεχίζεις να βοηθάς, πως είναι η κατάστασή σου;

Αισθάνομαι ότι βελτιώνομαι. Ειμαι σε καλύτερη κατάσταση, αυτό προσπσαθω καθημερινά, να βελτιώνομαι. Ενώ με τον ΟΦΗ δεν είχα ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ένιωσα έναν πόνο στο πόδι που με εμπόδισε από το να κάνω 100% προπόνηση την εβδομάδα που μας πέρασε και έπαιξα σήμερα με δεμένο το πόδι. Οπότε έχω αυτό που δε μου επιτρέπει να είμαι στο 100% αλλά νιώθω ότι βοήθησα την ομάδα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι για να προκριθούμε.”

Τί έλεγε ο Σάσα στο πέναλτι;

“Ο Σάσα είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και ήξερε ότι ακούω, οπότε έλεγε δυνατά στον Κουέστα ότι θα εκτελέσω το πέναλτι στα αριστερά όπως κάνω πάντα για να με αγχώσει αλλά το έριξα στα δεξιά μπήκε και όλα καλά.”

Πως νιώθει που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας;

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είναι το πρώτο μου παιδί, έχει  παρασκευαστεί στην Ελλάδα, είναι παραγωγή ελληνική και δε μπορώ να περθγράψω τα συναισθήματά μου. Σας ευχαριστώ για την  ερώτηση και εύχομαι να πάνε όλα καλά.”

To Top