ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Λύγισαν” τα κορίτσια του Άρη, ήττα με 2-1 στα Χανιά

Οι κίτρινες στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα τους για το 2016 ηττήθηκαν στα Χανιά από τον ΑΟ Χανίων με 2-1.

Όπως ενημέρωσε ο επίσημος Άρης:

“Ο αγώνας έγινε στο δημοτικό γήπεδο Καθιανών Ακρωτηρίου Χανίων Κρήτης  Κυριακή 17/1/2016 στις 11:45.
Από τον ΑΡΗ ντεμπούτο,και μάλιστα έπαιξε αρκετά καλά, έκανε η Κύπρια η Κυριακή Βασιλείου!
Ακόμα οι κίτρινες αγωνίστηκαν χωρίς την αρχηγό τους την Ρία Κολλήγα,η οποία τιμωρήθηκε για μια αγωνιστική εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της απευθείας κόκκινη που πήρε στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο ΑΡΗΣ έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο,είχε περισσότερο την κατοχή μπάλας και πίεσε τον αντίπαλο για να πετύχει πρώτος κάποιο γκολ.
Οι κίτρινες ήταν πολύ επιθετικές από την αρχή του αγώνα και στο 7′ η Ελένη Τσιακλίδου έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή και το απέκρουσε πολύ δύσκολα η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Στο 15′ της αναμέτρησης ο ΑΡΗΣ απείλησε να πετύχει γκολ,όταν η Ευαγγελία Μαντατζή έκανε την σέντρα και η Κυριακή Βασιλείου έπιασε ένα ωραίο σουτ,μέσα από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε δύσκολα και πάλι η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Στο 25′ με ωραία απόκρουση η Εύη Γαβριηλίδου κράτησε το μηδέν για την ομάδα του ΑΡΗ.

Στην συνέχεια του αγώνα οι κίτρινες έγιναν ακόμα πιο πιεστικές,δημιουργώντας και άλλες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή!Έτσι στο 32′ η Σούλα Σπυριδωνίδου έκανε την πάσα και η Ευαγγελία Μαντατζή σούταρε μέσα από την περιοχή και το σουτ της το απέκρουσε η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Στο 38′ η Ευαγγελία Μαντατζή εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ από καλή θέση και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το τέρμα του ΑΟ Χανίων.
Ένα λεπτό μετά η Ελένη Τσιακλίδου μέσα από την περιοχή του ΑΟ Χανίων σούταρε,αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα,αφού κόντραρε στην αντίπαλη αμυντικό.
Επίσης, στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο ΑΡΗΣ απείλησε,όπου αυτό το διάστημα ο ΑΡΗΣ ήταν συνέχεια στην αντίπαλη περιοχή,όταν η Κυριακή Βασιλείου έπιασε ένα πολύ κάλο και δυνατό σουτ,το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Στο 45′ και λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο η Σαρρή του ΑΟ Χανίων και αντικαταστάθηκε.
Έτσι, το πρώτο ημίχρονο και παρά την πίεση του ΑΡΗ έληξε με σκορ 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες δεν μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και αιφνιδιάστηκαν από τον ΑΟ Χανίων και δέχτηκαν γκολ στο 46′ από την Στράβκοβιτς.

Στα επόμενα 20 λεπτά του αγώνα ο ΑΟ Χανίων κυριάρχησε στο παιχνίδι και έτσι πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 64′ της αναμέτρησης με την Μανωλίτση.

Οι κίτρινες προσπάθησαν να συνέλθουν από αυτά τα δύο γκολ που δέχτηκαν και κατάφεραν να ξανά μπουν στο παιχνίδι στο 82′. Εκεί η Σούλα Σπυριδωνίδου μετά από μια προσωπική της ενέργεια κατάφερε να πετύχει γκολ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή και έτσι μείωσε το σκορ στο 2-1.

Στα τελευταία λεπτά, οι κίτρινες πίεσαν την άμυνα του ΑΟ Χανίων για να ισοφαρίσουν,αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στο 90′ η Κέλλυ Τσιτσιά απείλησε με ένα μακρινό δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Έτσι παρέμεινε το 2-1 υπέρ του ΑΟ Χανίων.

Επόμενος αγώνας για τον ΑΡΗ είναι στις 31/1/2016 εκτός έδρας στην Δράμα με τις Αμαζόνες Δράμας,για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2015-2016.

ΑΡΗΣ(Σουζάνα Στανόγιεβιτς):Γαβριηλίδου,Νεοφύτου,
Τσιγγελίδου(65’Καλογεροπούλου),Μίχου,Τσιακλίδου,
Αργυροπούλου,Βασιλείου,Παράσχου,
Μαντατζή(74’Κωνσταντινίδου),Τσιτσιά,Σπυριδωνίδου”.

To Top