ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Λύγισε” ο ΑΠΟΕΛ (videos)

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε στο Καζακστάν επί της Αστάνα, όμως έμεινε με 10 παίκτες από το 33′ και τελικά δεν άντεξε αφού με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ηττήθηκε 2-1. 

Ότι μπορούσε έκανε ο ΑΠΟΕΛ για να κρατήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στην «Astana Arena», ωστόσο τελικά δεν άντεξε παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 33ο λεπτό. Οι πρωταθλητές Κύπρου γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την Αστάνα και πλέον χρειάζεται νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουνγκ Μπόις για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Α

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, στα πρώτα 20 λεπτά δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την Αστάνα να έχει δύο σουτ με τους Καμπανάνγκα και Ντεσπότοβιτς. Γενικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα και έχασαν την πρώτη τους  μεγάλη ευκαιρία με το μονοκόμματο σουτ του Σίτοφ λίγο άουτ, στο 25′.

Στο 30′ ήρθε και η πρώτη φάση του ΑΠΟΕΛ, με τον Εφραίμ να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ, όταν μετά από κεφαλιά-πάσα του Αλωνεύτη μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό αριστερό σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση έγραψε το 0-1. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, η πλάστιγγα έγειρε και πάλι υπέρ των πρωταθλητών Καζακστάν. Η Αστάνα έφυγε στην αντεπίθεση, ο Αστίθ ανέτρεψε τον Καμπανάνγκα εκτός περιοχής και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

To Top