Λύνει το συμβόλαιο και οδεύει προς ΟΦΗ ο Κανούλας

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη, αναμένεται να αποτελέσει εντός των επόμενων ωρών ο Σάκης Κανούλας. Ο 20χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος από τους κίτρινους και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει το sport2310.gr:

“Ο Κανούλας που εδώ και αρκετό καιρό δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λούκας Αλκαράθ, κλήθηκε από την διοίκηση του Άρη να λύσει τη συνεργασία του κοινή συναινέσει και μέσα στις επόμενες ώρες θα μεταβεί στα γραφεία της οδού Αλκμήνης, προκειμένου να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τους κίτρινους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κανούλας έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο οποίος θα είναι η Κρήτη και συγκεκριμένα η ομάδα του ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα πρότεινε στον 20χρονο επιθετικό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και ο Κανούλας αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να υπογράψει και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Ο Σάκης Κανούλας ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Επανομής, συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας από την Γ στην Β εθνική και από την Επανομή μεταγράφηκε στον Άρη. Στους κίτρινους παρέμεινε 1,5 χρόνο, πετυχαίνοντας ένα γκολ”.

To Top