Ο ρόλος «Ρίνγκο» και Κοκορόγιαννη

Ο Ανδρέας Τάτος είχε ξεκαθαρίσει μέσω του εκπροσώπου από τον περασμένο Δεκέμβριο, ότι «ψηφίζει δαγκωτό» Άρη, σε σχέση με τις άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια (από τις οποίες ξεχώριζαν εκείνες του ΟΦΗ και του ΠΑΣ).

Το θέμα δεν ήταν μόνο τι θα έλεγε κυρίως ο Ολυμπιακός, αλλά και ο μάνατζερ του.

Η πρώτη εμπλοκή παρουσιάστηκε όταν ο εκπρόσωπός του Κίμωνας Κοκορόγιαννης δεν προέτρεπε την λύση Άρη, εξαιτίας παλιών οφειλών από την υπόθεση Πρίττα. Για τον ατζέντη – και ουσιαστικά έναν από τους «μέντορες» του Τάτου- ήταν και ηθικής και ουσιαστικής σημασίας κομμάτι που έπρεπε να ξεκαθαρίσει για να ανοίξει οποιαδήποτε ουσιαστική πλέον διαπραγμάτευση με τους κίτρινους.

Εκεί προέκυψε η σφήνα του ΟΦΗ, με τον Γιάννη Πετράκη να αποτελεί ένα κίνητρο στην επιλογή του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης κινήθηκε άμεσα. Την περασμένη βδομάδα έγινε ταξίδι αστραπή στην Αθήνα του Άγγελου Σπυρίδωνα, κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Το θέμα Κοκορόγιαννη λύθηκε με τις ενέργειες του «Ρίνγκο», πάντα σε συνεργασία με τα υπόλοιπα κιτρινόμαυρα μέλη.

Γι αυτό και προέκυψε, η θεαματική ανατροπή δεδομένων, όπως ανέφερε και το PRESSARIS πριν από λίγες μέρες. Η άνοδος του Τάτου 504 χιλιόμετρα βορειότερα, από τον Πειραιά στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε δρομολογηθεί.

To Top