ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λύση για να ξεπεραστεί και το πρόστιμο – Με την έφεση καταθέτει και το πλάνο βιωσιμότητας η ΠΑΕ Άρης

Λύση για να ξεπεραστεί και το πρόστιμο βρίσκει η ΠΑΕ Άρης σε ότι αφορά τον φάκελο της αδειοδότησης, αλλά και το πλάνο βιωσιμότητας.

Όπως είναι γνωστό, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει η ΠΑΕ Άρης τον φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έτοιμο τον φάκελο με τους προϋπολογισμούς, την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και την εγγυητική επιστολή που απαιτούνται. Το θέμα έγκρισης του είναι τυπικό και ο φάκελος αναμένεται να κατατεθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως έχουμε αναφέρει πριν λίγες μέρες οι επιτελείς του Άρη έχουν καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό όλα τα στοιχεία εκτός του κομματιού για τα προβλεπόμενα μελλοντικά έσοδα, όπου λόγω μη τηλεοπτικού συμβολαίου υπάρχει μια έλλειψη.

Για το λόγο αυτό η μοναδική κύρωση -όπως αναφέρουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ- προβλέπει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, το οποίο και θα πληρώσει ο Άρης. Ζητήματα με απαγόρευση μεταγραφών ή οποιοδήποτε άλλος περιορισμός δεν τίθονται, όπως ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Σε ότι αφορά την όποια απόφαση για πρόστιμο της ΕΠΟ για την αδειοδότηση, οι άνθρωποι του Άρη θα καταθέσουν έφεση και στην εκδίκασή της το πλάνο βιωσιμότητας.

Ακόμη, όμως και στην περίπτωση του πρόστιμου, θα κατατεθεί έφεση και όταν εκδικαστεί θα κατατεθεί και το πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο θα είναι επαρκές – όπως διαβεβαιώνουν στην Αλκμήνης- με βάση τις χορηγίες και τα προβλεπόμενα έσοδα, ακόμη κι αν δεν συμπεριληφθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο!

To Top