Λύση ΤΩΡΑ πριν μείνουν μόνο τα… καρεκλάκια!

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται στη δίνη μιας παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Οι μέρες κυλούν, χωρίς λύση. Κάθε μέρα, κάθε ώρα προκύπτει ένα «αγκάθι», ένα πρόβλημα, μια πληγή ανοιχτή. Ο ορισμός της γενικής συνέλευσης στις 21 Ιουνίου, όπως φαίνεται καθαρά πια πέταξε την «μπάλα» των καυτών εξελίξεων στην… κερκίδα!

Η σημερινή απεργία των υπαλλήλων της ΠΑΕ ήταν η τελευταία πράξη στο θολό τοπίο των προβλημάτων. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να δοθεί λύση ΤΩΡΑ, πριν μείνουν μόνο τα… καρεκλάκια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Υπάρχουν σε εξέλιξη οι συναντήσεις. Από παράγοντες, βετεράνους, συνδεσμίτες, φιλάθλους. Όλοι θέλουν, προφανώς, το καλό του Άρη. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όμως τα προβλήματα δεν… περιμένουν.

Στο τραπέζι έχει πέσει, ανάμεσα στα άλλα και η λύση συγκρότησης μιας διοικούσας επιτροπής, η οποία θα κάνει τις πρώτες στοιχειώδεις ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει ο σύλλογος. Όχι χθες, αλλά τώρα. Παράλληλα, με τις συναντήσεις, παράλληλα με τις επαφές που γίνονται. Για να μην χαθεί άλλο λεπτό, τόσο πολύτιμο αυτήν την περίοδο.

Μια διοικούσα που θα λειτουργήσει ενωτικά και θα μπορέσει να εμπνεύσει τον κόσμο. Με ένα πρωταρχικό μήνυμα: να βοηθήσει ο ίδιος κόσμος την ομάδα, να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα πια, οι φίλαθλοι έχουν την λύση στα χέρια τους.

To Top