Χατζηβρέττας: “Θέλω να βοηθήσω, περιμένω μια σοβαρή πρόταση!”

Ο Νίκος Χατζηβρέττας φάνηκε διαλλαχτικός και με διάθεση θέλησης για επίτευξη συμφωνίας με την ΚΑΕ Άρης, υποστήριξε ωστόσο ότι περιμένει μια σοβαρή πρόταση διακανονισμού της οφειλής που υπάρχει.

Ο πρώην αρχηγός των κίτρινων, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το “3on3” που διοργανώνεται από την GBA (Greek Basketball Academy) της οποίας είναι ιδρυτής μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τόνισε πως “έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω την κατάσταση στον Άρη, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και μία σοβαρή πρόταση για μένα”, προσθέτοντας πως “δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε το μπάσκετ 100%, επειδή γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα επειδή εγώ το μπάσκετ το έπαιρνα πάντα πολύ στα σοβαρά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να ζεις τις τωρινές καταστάσεις και να το παίρνεις στα σοβαρά, άρα είναι καλύτερα που δεν έπαιξα”.

Ρωτήθηκε αν έχει στα σχέδιά του την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και απάντησε πως “το θέμα είναι να υπάρχουν οι συνθήκες που θα σε κάνουν να παίξεις για να χαίρεσαι το παιχνίδι, γιατί τα χρήματα τη συγκεκριμένη εποχή δεν είναι αυτά που θα σε κάνουν να πεις ότι θα παίξω γι’ αυτά. Αν υπήρχε κάτι υγιές που θα μ’ έκανε να χαίρομαι να παίζω στο μέλλον, φυσικά και θα το έκανα”.

To Top