Λύση ως την Τρίτη (03/01) στα τηλεοπτικά ή λουκέτο στην Α1

Η 10η αγωνιστική της Α1 ολοκληρώθηκε και ήταν η τελευταία αγωνιστική που έγινε με τις κάμερες της ΕΡΤ μέσα στο γήπεδο. Αν μέχρι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου δεν έχει βρεθεί οριστική λύση στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η 11η αγωνιστική (4/1) θα γίνει χωρίς κάμερες και θα είναι η τελευταία του πρωταθλήματος που… κλείνει!

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης βρέθηκε στην Αθήνα και είχε επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ήδη υπάρχουν επαφές και μεταξύ της ΕΡΤ, του ΟΠΑΠ και της TAF ώστε να βρεθεί άμεσα η “χρυσή τομή” και να ξεκινήσει η εκταμίευση χρημάτων προς τις ομάδες, οι οποίες είναι μήνες ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους εκτός οικονομικού προγραμματισμού.

Αν δεν υπάρξει οριστική λύση, που θα “δεσμεύει” ΕΡΤ, ΟΠΑΠ και TAF για άμεση καταβολή των χρημάτων προς τις ομάδες έως τις 3 Ιανουαρίου, δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της 11ης αγωνιστικής και από εκεί και πέρα θα πάει για… κλείσιμο το πρωτάθλημα, γιατί θα είναι ένα πρωτάθλημα κατά 80% απλήρωτων παικτών.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top