Μάιλς και Σκορδίλης “κλωτσάνε” και καθυστερούν την άρση απαγορευτικού της FIBA

Ο Άαρον Μάιλς και ο Γάιος Σκορδίλης είναι οι δύο παίκτες που ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει, ούτε καν σε προφορικό επίπεδο για τον διακανονισμό της οφειλής που υπάρχει από τα περασμένα χρόνια. Είναι δύο παίκτες που έχουν αιτηθεί απαγορευτικό μεταγραφών στον Άρη στην FIBA και εκεί δεν αναγνωρίζεται το άρθρο 99.

Ο Άρης, όπως είπε και ο Λευτέρης Αρβανίτης, έχει προτείνει στους δύο αθλητές ότι ακριβώς πρότεινε και στους υπόλοιπους παίκτες που συναίνεσαν στην υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Μάιλς και Σκορδίλης αρνούνται προς το παρόν αυτή την πρόταση.

Οι κίτρινοι θα πρέπει να χειριστούν το θέμα με πολύ λεπτό τρόπο, διότι καταρχήν δεν πρέπει να διαταραχθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στους πιστωτές και κατά δεύτερον δεν υπάρχουν και παραπάνω διαθέσιμα χρήματα από τον Άρη για να κλείσουν πιο εύκολα οι συμφωνίες. Θα πρέπει να κατανοήσουν οι δύο παίκτες την διαμορφωθείσα κατάσταση και να πειστούν να συμφωνήσουν στην πρόταση των κίτρινων.

Σε ότι αφορά τον Μπράιαντ Ντάνστον, όπως είχε ενημερώσει το PRESSARIS, υπάρχει προφορική συμφωνία και από τον Άρη εξαρτάται πότε θα τεθεί σε ισχύ, καθώς θα πρέπει να δοθεί η προκαταβολή.

 

To Top