Μάλντροου στο PRESSARIS: “Παίζω όπου μου πει ο κόουτς”

Ήρθε στην Ευρώπη από το Σάουθ Καρολάινα ως τέταρτος καλύτερος παίκτης στα κοψίματα στο NCAA. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρεις μήνες για να δείξει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να κάνει και άλλες δουλειές πέρα από το να κόβει σουτ. Ο Σαμ Μάλντροου με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης από το τεχνικό τιμ…

Ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ μίλησε στο PRESSARIS για την πορεία του μέχρι σήμερα στον Άρη, αλλά και για τις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του. “Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα μετά από μια νίκη. Κερδίσαμε δύο συνεχόμενες φορές και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας”, είπε αρχικά ο Μάλντροου, προσθέτοντας πως “είναι πολύ καλό για μένα που παίρνω χρόνο συμμετοχής και δείχνω ότι μπορώ να ανταποκριθώς στις απαιτήσεις του κόουτς και της ομάδας. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ, ακόμα μαθαίνω, αλλά όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος”.

Ρωτήθηκε σε ποια θέσει προτιμάει να παίζει, αν θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο πάουερ φόργουορντ ή σέντερ και απάντησε πως “δεν με νοιάζει και πολύ που θα παίζω… Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις και θα παίζω όπου μου λέει ο προπονητής μου. Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο να παίζω στη θέση “4”, να μπορώ να βγαίνω λίγο πιο έξω από τη ρακέτα και να σουτάρω. Γενικώς πάντως δεν έχω πρόβλημα…”.

Ο Άρης μετά από έξι σερί ήττες, πέτυχε δύο νίκες, που μπορεί να έγιναν με αντιπάλους όχι ιδιαίτερα δυνατούς, όμως είναι νίκες και αυτό μετράει. “Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό που δουλεύουμε μέχρι τώρα, να μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλον, να γίνουμε ακόμα περισσότερο ομάδα…”.

To Top