Μάλτση: «Τι να πούμε εμείς για τον Γκάλη; Η καριέρα του και η αναγνώριση του τεράστια»

Η Εβίνα Μάλτση βρίσκεται στη Ρόδο για να τιμήσει με την παρουσία της τον Νίκο Γκάλη και το τουρνουά που γίνεται προς τιμήν του στη Ρόδο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε συνέντευξή της στο gazzetta.gr είπε μεταξύ άλλων…

«Είναι κάτι παραπάνω από τεράστιο που βρίσκομαι εδώ. Μιλάμε για τον μοναδικό Έλληνα που έχει μπει στο Hall Of Fame. Τι να πούμε εμείς για τον Γκάλη; Η καριέρα του και η αναγνώριση του τεράστια. Είμαι πανευτυχής που είμαστε εδώ κοντά του, να τον δούμε, να τον τιμήσουμε. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε για τον Γκάλη. Όλα τα άλλα τα έχει κάνει αυτός για εμάς».

Για το παρατσούκλι «θηλυκός Γκάλης» που της έχουν «κολλήσει»: «Είναι φοβερό κοπλιμέντο, δεν το ασπάζομαι σε καμιά περίπτωση. Ο κόσμος το χρησιμοποιεί για να δείξει ότι είμαι εξίσου καλή. Απλά ο Νίκος Γκάλης είναι Νίκος Γκάλης. Ήταν το πρότυπο μου όταν ήμουν μικρή, εξαιτίας του έπαιξα μπάσκετ. Σαν αυτόν ήθελα να γίνω, να του μοιάσω. Βλέπαμε τις κινήσεις του και προσπαθούσαμε να τις κάνουμε».

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στην Εθνική Γυναικών, την οποία λατρεύει και το δείχνει κάθε φορά στο παρκέ, καταθέτοντας την ψυχή της: «Η Εθνική είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Υπήρξαν περίοδοι που προτιμούσα να μην παίζω πουθενά αλλού και να αγωνίζομαι μόνο στην Εθνική. Όχι ότι έγινε, αλλά η προτίμηση μου ήταν ξεκάθαρα αυτή. Μεγάλωσα και γαλουχήθηκα με τέτοιο τρόπο που νιώθω τεράστιο δέος μπροστά σε αυτή την φανέλα. Σαν στρατιώτης αισθάνομαι και γι’ αυτό είμαι πάντα εκεί και προσπαθώ να την εκπροσωπώ».

Για τον αν έχει να δώσει κάποιο μήνυμα στους παίκτες που κατά καιρούς απείχαν από την Εθνική: «Δεν έχω να δώσω κάποιο μήνυμα στους αθλητές που δεν μπόρεσαν να παίξουν για την Εθνική. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που απέχει ή δεν απέχει. Είμαι σίγουρη πως όλα τα παιδιά θέλουν να αγωνίζονται με αυτή τη φανέλα. Είναι τιμή και το νιώθουν. Από εκεί και πέρα το μήνυμα ήταν αυτό που λάβαμε εμείς από τους προηγούμενους. Το είχε πει πολύ σωστά όταν σταμάτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ότι αυτή η ομάδα είναι η περηφάνια μας. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Πρέπει να βοηθάνε όλοι αυτοί που στελεχώνουν αυτή την ομάδα, ακόμα και τα σωματεία που οι αθλητές τους αγωνίζονται στην Εθνική».

To Top