ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνατζερ Χαλίλοβιτς στο PRESSARIS: “Με ευθύνη του παίκτη χάλασε η μεταγραφή, άλλαξε τους όρους της συμφωνίας”

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς έφτασε πολύ κοντά στο να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Άρη, όμως όπως είναι γνωστό από χθες η περίπτωσή του ναυάγησε.

Ο Άρης σταμάτησε την μεταγραφή του Άλεν Χαλίλοβιτς πριν μπει στο τελικό στάδιο, θέλοντας να διασφαλίσει τα συμφέροντα του και φυσικά για να αποφύγει λάθη του παρελθόντος τα οποία τα… πληρώνει ακόμη, από τη στιγμή που τα εργομετρικά του Κροάτη δεν μπορούσαν να δώσουν το “πράσινο φως”, ενώ την ίδια ώρα η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρεται να ζήτησε σχεδόν τα διπλάσια λεφτά, απ’ αυτά που είχαν συμφωνηθεί, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Το PRESSARIS μίλησε με τον ατζέντη του Χαλίλοβιτς, Ντένις Σέλεμπιτς, προκειμένου να δοθούν στο φως όλες οι πτυχές των όσων έγιναν. Ο Σέλεμπιτς ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και επιβεβαιώνει ανοιχτά (!) ότι η μεταγραφή ναυάγησε με ευθύνη του παίκτη μια και ξαφνικά άλλαξε τους όρους της αρχικής συμφωνίας. Μάλιστα τονίζει ότι όντως, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πολύ πίσω σε αγωνιστική κατάσταση, μια και χρειαζόταν περίπου ενάμιση μήνα για να “επανέλθει”!

“Είχαν συμφωνηθεί όλα ανάμεσα στον κύριο Καρυπίδη και τον Χαλίλοβιτς, πριν έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα χρειαστεί έναν με ενάμιση μήνα για να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση, προκειμένου να μπορεί να αγωνίζεται για 90 λεπτά” μας λέει αρχικά και υπογραμμίζει: “Ο πρόεδρος το δέχθηκε αυτό και η επόμενη κίνηση ήταν να υπογραφούν τα συμβόλαια συνεργασίας των δυο πλευρών για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του παίκτη από τον Άρη”.

O ατζέντης του Κροάτη μέσου είναι αποκαλυπτικός στη συνέχεια. Όπως τονίζει: “Ενώ υπήρχε καταρχήν προφορική συμφωνία, ο παίκτης ζήτησε να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο ένας όρος, σύμφωνα με τον οποίο ο Άρης θα έπρεπε να πληρώσει ποινή 50.000 ευρώ για το δεύτερο και τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου, (δηλαδή ένα ποσό συνολικά 100.000 ευρώ), αν δεν έπαιζε στις δυο αυτές σεζόν το 65% των συνολικών αγώνων για κάθε χρονιά. Αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την πλευρά του Άρη, γιατί επρόκειτο για αθέτηση της προφορικής συμφωνίας, λίγο, μάλιστα, πριν την υπογραφή των συμβολαίων. Η ευθύνη για το ναυάγιο είναι της πλευράς του παίκτη”.

Τέλος αναφερόμενος στην ανάρτηση που ανέβασε ο παίκτης στα social media και την κατέβασε αργότερα, ο Σέλεμπιτς τονίζει: “Όσο γι’ αυτό που έγραψε ο ποδοσφαιριστής, σε ανάρτησή του στο instagram, ότι δεν εμφανίστηκε ο πρόεδρος, δεν νομίζω ότι ένας πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να το κάνει από τη στιγμή, που είχαν συμφωνηθεί οι όροι του συμβολαίου και της συνεργασίας των δυο πλευρών”.

To Top