ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνος: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια για να βγούμε στην Ευρώπη»

Ο επιθετικός του Άρη, Δημήτρης Μάνος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0), τονίζοντας πως η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους, για να πάρει αυτό που θέλει δηλαδή το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Η άποψή του για το παιχνίδι και την ήττα από τον Παναθηναϊκό:  «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, δεν τα καταφέραμε ήρθαμε με πολλές απουσίες, εντάξει έχουμε ένα πλήρες ρόστερ όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν, απλά δεν μας πήγε σήμερα καλά το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι στη συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε και είχε και ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση: «Ναι είχαμε την ευκαιρία με το δοκάρι του Μπεναλουάν, δεν καταφέραμε όμως να απειλήσουμε πιο πολύ την αντίπαλη εστία. Και έτσι σε ένα σημείο δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και ήταν μετά δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι».

Για το αν έχει κριθεί η μάχη της Ευρώπης: «Όχι σίγουρα δεν έχει κριθεί τίποτα, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη, θα τα παλέψουμε όλα εννοείται και πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη».

To Top