ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάνος-Ματέο: Η εμπιστοσύνη και η συνέχεια που πρέπει να δώσουν… (videos)

Aπό την αρχή της χρονιάς, το μόνιμα θέμα συζήτησης στον Άρη, ήταν το… εύκολο γκολ και πόσο λείπει από την ομάδα, που κέρδιζε, αλλά δεν είχε στους αγώνες της, σκορ ασφαλείας.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έκαναν γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν και μονίμως ήταν σαν να… έπαιζαν με την φωτιά σε κάθε ματς.

Ο Δημήτρης Μάνος άνοιξε λογαριασμό την Τετάρτη στην Λάρισα, πέτυχε δύο σεντερφορίσια γκολ απέναντι στην ΑΕΛ και έδειξε πως έχει… πάρει το “όπλο” του!

Ο Άκης Μάντζιος τον εμπιστεύεται, του έχει δώσει φανέλα βασικού και περιμένει από τον 26χρονο φορ, μεγάλη βοήθεια στο γκολ, προκειμένου να λυθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που υπήρχε.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος την Τετάρτη πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τα “κιτρινόμαυρα” σε μία περίοδο, που άρχισε να νιώθει την αμφισβήτηση.

Ο προπονητής του, όμως, του έδειξε την στήριξή του, προσπάθησε να τον βοηθήσει να αποβάλλει το άγχος και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Ο Αργεντινός ήταν εξαιρετικός, δείχνει να βρίσκει ρυθμό, ενώ τώρα έχει και την ψυχολογία με το μέρος του.

To Top