ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματέο, στο στέρησε, αλλά συνέχισε έτσι σαν να… μέτρησε! (video)

Ένα γκολ ήθελε ο Ματέο Γκαρσία, για να πάρει ψυχολογία και παρότι χθες του το… έκλεψε ο Καραντώνης με την αδιανόητη απόφασή του, ο Αργεντινός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του Άρη.

Έπιασε… τόπο, ο τρόπος με τον οποίο ο Άκης Μάντζιος διαχειρίστηκε το κεφάλαιο Ματέο Γκαρσία για τον Άρη. Πολλοί περίμεναν, ότι θα τον άφηνε στον πάγκο σε αυτό το ματς, αλλά επέλεξε να του δείξει την εμπιστοσύνη του και δικαιώθηκε γι αυτό. Παράλληλα, κατάφερε να “κερδίσει” και τον 24χρονο επιθετικό, που ένιωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο Αργεντινός δεν είχε βρει ρυθμό το προηγούμενο διάστημα, έδειχνε επηρεασμένος από την δύσκολη περσινή του σεζόν, ενώ το άγχος να αποδείξει από νωρίς πως δικαίως ο Άρης κατέβαλλε 1.200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, πολλές φορές τον κρατούσε αγωνιστικά “μπλοκαρισμένο”.

Χθες, όμως, ήταν από το ξεκίνημα του αγώνα ιδιαίτερα ορεξάτος, με καλές κινήσεις, σωστές μεταβιβάσεις, απλότητα στις κινήσεις του, καθαρό μυαλό και μεγάλη όρεξη να πετύχει ένα γκολ. Το οποίο εν τέλει σκόραρε, αλλά ο Καραντώνης του το στέρησε, με την αδιανόητη απόφασή του να το ακυρώσει.

Η εμφάνιση από μόνη της, ωστόσο, ήταν υπεραρκετή για να πάρει τα… πάνω του ο Αργεντινός, να απελευθερωθεί από το άγχος και να αρχίσει να δείχνει το καλό του πρόσωπο.

To Top