ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ-ΑΡΗ για Ατρόμητο, με στόχο το 5×5 μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Η επιβλητική εμφάνιση του Άρη, χθες στην Λάρισα, μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας από σήμερα, καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι, που είναι κι αυτό εκτός έδρας.

Aντιμετωπίζουν το Σάββατο (5/12) στις 17:15 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από το 5ο τρίποντο μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Επί της ουσίας, ο Άκης Μάντζιος έχει μπροστά του δύο… μισές προπονήσεις, για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθεραπεία, ενώ αύριο μετά την πρωινή προπόνηση η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Αυτό που περιμένει ο Έλληνας προπονητής, είναι η ετοιμότητα των Τζέγκο και Μπεναλουάν, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για την Λάρισα, καθώς είχαν ενοχλήσεις και προφυλάχθηκαν για να μπορέσουν να αγωνιστούν το Σάββατο.

Σε αυτούς προστίθεται και ο Σάκιτς, που ένιωσε ενοχλήσεις στον μηνίσκο ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις, δεν προκαλούν μεγάλη ανησυχία, αλλά σίγουρα θα γίνει σήμερα μια νέα εκτίμηση.

Αλλα προβλήματα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ο 51χρονος κόουτς, καθώς κανείς άλλος δεν παραπονέθηκε χθες για ενοχλήσεις, ενώ δεν υπάρχουν και τιμωρημένοι.

 

To Top