ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνου Γκαρθία: Ήρθε “ζεστός” και διαβασμένος και ετοιμάζεται να… οπλίσει ενόψει Μακάμπι!

Ήρθε “ζεστός” και διαβασμένος και ετοιμάζεται να… οπλίσει ενόψει Μακάμπι! Ο Μάνου Γκαρθία είναι ποδοσφαιριστής του Άρη και τυπικά από χθες και όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη απόλυτα… προσανατολισμένος και διψασμένος να πετύχει.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μου είχαν μιλήσει για την ομάδα και για την πόλη αλλά αυτά που συνάντησα ήταν πολύ καλύτερα. Η καλή ατμόσφαιρα ξεκίνησε από το αεροδρόμιο, αργότερα πήγα στο κέντρο της πόλης και όλα μου φάνηκαν εξαιρετικά” όπως ομολόγησε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, ενώ αίσθηση έκανε η τοποθέτησή του για τις συμβουλές του Πεπ Γκουραντιόλα: “Δεν ήταν πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά ήταν σημαντικό. Κρατάω όλα τα λόγια του Πεπ Γκουαρντιόλα και το γεγονός ότι ήρθα εδώ, αποτελεί κομμάτι των συμβουλών του. Μου είχε πει να διαλέγω μεγάλες και ιστορικές ομάδες” καταδεικνύοντας ότι νιώθει ότι βρίσκεται σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις.

Ο Μάνου Γκαρθία ετοιμάζεται να οπλίσει για τα δυο παιχνίδια που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έρχονται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, εφόσον επικυρωθούν οι προκρίσεις και στο χορτάρι. Όπως είπε ο ίδιος: “Είμαι έτοιμος. Προπονούμαι όλες αυτές τις εβδομάδες, όμως επειδή ήξερα ότι υπήρχε μια μεταγραφή στα σκαριά και μέχρι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, δεν έκανα προπονήσεις στο 100%. Αυτή τη βδομάδα θα προπονηθώ στο 100% και είμαι στη διάθεση του προπονητή”…

To Top