ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα… ρέστα του ο Άρης για Σάντι Μίνα! Επιμένει για το “ναι” του Ισπανού

Η περίπτωση του Σάντι Μίνα έχει περάσει από χίλια κύματα, ο Άρης παραμένει όχι απλά αποφασισμένος να αποσπάσει το “ναι” του, μετά τη συμφωνία που έχει με τη Θέλτα, αλλά εντείνει και τις πιέσεις, παρά το αρχικό “όχι” του Ισπανού επιθετικού.

Οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα παίξουν τα… ρέστα για να αποσπάσουν το τελικό “ναι” του 27χρονου επιθετικού, τινάζοντας την… μπάνκα στον αέρα!

Μάλιστα, από χθες ο Σάντι Μίνα τέθηκε εκ νέου εκτός προπονήσεων Θέλτα. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής «AS» από χθες, ο Χουάν Κάρλο Καλέρο, αθλητικός διευθυντής της ομάδας σταμάτησε την προπόνηση και ζήτησε από τον Σάντι Μίνα και τον Ντένις Σουάρεθ να αποχωρήσουν από το γκρουπ, ενημερώνοντάς τους, ότι είναι εκτός ομάδας και θα προπονούνται μόνοι τους.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ πρόκειται για μια απόφαση την οποία έλαβαν οι διοικούντες την ομάδα και μάλιστα την έθεσαν άμεσα σε εφαρμογή.

Η Θέλτα με αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρα δείχνει στον Σάντι Μίνα ότι δεν τον υπολογίζει, ο Άρης του δίνει την διέξοδο, έχοντας φτιάξει μάλιστα μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και πλέον δεν έχει εγκαταλείψει την μάχη.

Ο 27χρονος φορ δέχεται μεγάλες πιέσεις για να αλλάξει την απόφασή του και να αποδεχθεί τελικά την πρόταση που του έχει κάνει η κιτρινόμαυρη ομάδα. Υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για να αλλάξει η κατάσταση με τον Άρη να οπλίζεται με επιμονή και υπομονή, παίζοντας ξεκάθαρα τα… ρέστα του.

 

To Top