Μάντζαρης, ένα… δικό του παιδί για αντί-Διούδης

Η πώληση του Σωκράτη Διούδη αποτελεί μονόδρομο για την ΠΑΕ Άρης, αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για λόγους που έχουν αναλυθεί κατά καιρούς…

Ο 21χρονος πορτιέρο θα αποχωρήσει και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μόνιμος κάτοικος Βελγίου, φορώντας τη φανέλα της Μπριζ. Οι «κίτρινοι» στρέφονται λοιπόν, σε άλλες λύσεις, ήδη μελετούν ονόματα παικτών και ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα… δικό τους παιδί, μια και στο μυαλό τους μπαίνει και το όνομα του Γιάννη Μάντζαρη!

Ο πιτσιρικάς, ο οποίος πέρυσι ως… βενιαμίν της προετοιμασίας, εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητες και το ταλέντο του και ήταν από τις ευχάριστες παρουσίες στο Πράβετς!

Είναι μέλος της Κ20, αλλά Καλαϊτζίδης και διοίκηση σκέφτονται να του δώσουν την πολυπόθητη για εκείνον… προαγωγή. Έχει σπουδαίο ταλέντο και όπως αναφέρουν οι διάφοροι προπονητές, οι οποίοι τον έχουν δουλέψει μοιάζει σε πολλά σημεία του Διούδη. Ψηλός, με μακριά άκρα, γρήγορος, με πολύ καλά ρεφλέξ και ηγετικές ικανότητες. Ακόμα και φυσιογνωμικά μοιάζουν!

Ο Μάντζαρης είναι μόλις 18 ετών και φυσικά εφόσον κληθεί θα πρέπει να ανταπεξέλθει κυρίως ψυχολογικά σε ένα τόσο σκληρό πρωτάθλημα, στο οποίο χρειάζεται εμπειρία και τσαγανό.

Από την άλλη είναι δύσκολο για τον Άρη στην κατάσταση που είναι, να βρει μια αξιόπιστη λύση στη θέση «1», με αυτή του Μάντζαρη όσο θα περνούν οι μέρες να γίνεται όλο και πιο πιθανή.

To Top