ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι, δεν ήρθε η επιβράβευση για την προσπάθεια»

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε τη λευκή ισοπαλία του Άρη με τον Παναθηναϊκό που τον διατηρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση 7 βαθμών από τους πράσινους, εστιάζοντας περισσότερο στην προσπάθεια των παικτών του.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Δεν ήρθε το γκολ που θέλαμε, ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικότερα ήμασταν ακόμα πιο πιεστικοί. Προσπαθήσαμε, βρήκαμε τις ευκαιρίες, φέραμε τη μπάλα από τα πλάγια, δουλέψαμε και από τον άξονα, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, προσπάθησαν πολύ, δυστυχώς δεν ήρθε η επιβράβευση με ένα γκολ”.

Ρωτήθηκε για την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια και απάντησε: “Είναι θέμα λεπτομερειών… Στην πάσα, στην καλή επαφή, στη σκέψη. Βγήκαν οι φάσεις, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι…”.

Για τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη σχολίασε: “Όλα τα παιχνίδια δεν είναι ίδια. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να τελειώσει η σεζόν σωστά, έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι δεν πήγε καλά στα πλέι οφ και δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που είχαμε στην κανονική διάρκεια”.

To Top