Μάντζιος: «Αδικείται από την κατάταξή του ο Άρης» (video)

Ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζεται για το δεύτερο ξεκίνημά του στον πάγκο του Πανιωνίου και μίλησε στην κάμερα της “Nova” για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, τονίζοντας ότι οι «κίτρινοι» έχουν πλούσιο ρόστερ και αδικούνται από τη χαμηλή θέση τους στη βαθμολογία.

Σχολιάζοντας το αυριανό παιχνίδι, αλλά και το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν νίκη στη Νέα Σμύρνη από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 42χρονος τεχνικός είπε: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα που έπρεπε, αλλά έχει ένα πολύ καλό και πλούσιο ρόστερ. Έρχεται με καλή ψυχολογία μετά από το ‘διπλό’ επί του ΟΦΗ, τον μελετάμε και θα συνεχίσουμε να τον μελετάμε μέχρι την Κυριακή. Υπάρχουν κάποια πράγματα που κρατάμε για μας, θα τα υπολογίσουμε και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Σε ό,τι αφορά στη δική του ομάδα, ο Μάντζιος τόνισε: «Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι προλαβαίνουμε σ’ αυτές τις δύο ημέρες, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχε στα τελευταία παιχνίδια. Θα αλλάξουμε όσο μπορούμε το κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ στον τομέα της τακτικής θα περάσουμε όσα στοιχεία προλάβουμε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι διαφορετική την Κυριακή κι αν όλα πάνε καλά, ελπίζω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που τόσο έχουμε ανάγκη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στην κάμερα της “Nova”

To Top