Χαμόγελα και όνειρα από Διούδη και Νταμαρλή

Την ικανοποίησή τους, αλλά και τη φιλοδοξία να αναρριχηθούν στην πρώτη ομάδα ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιάννη Γιαννιώτα, εξέφρασαν οι Σωκράτης Διούδης και Ερωτόκριτος Νταμαρλής, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Κ-20 επί του Πανιωνίου με 1-2.

Ο Διούδης, που συνέβαλε με τις αποκρούσεις του στην κατάκτηση των τριών βαθμών, είπε χαρακτηριστικά στον «Άρης FM 92,8»: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και το πρώτο γκολ μας έδωσε καλή ψυχολογία για την συνέχεια. Αγωνίζομαι στην Κ-20 για να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου και για να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ. Αυτός είναι ο στόχος. Είμαι έτοιμος και περιμένω την ευκαιρία που θα μου δοθεί, ώστε να φανώ χρήσιμος και στην πρώτη ομάδα όποτε το θελήσει ο προπονητής».

Από την πλευρά του, ο Νταμαρλής τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαζόμασταν για αυτό όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα από πέρυσι, που μας ακολουθούσε στη βαθμολογία. Κάναμε καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη».

Ο αμυντικός μέσος της Κ-20 δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος δείχνει το δρόμο σ’ όλους του συνομήλικούς του: «Ο στόχος μας είναι αγωνιστούμε κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Ο Γιαννιώτας, με την πορεία που διαγράφει, δίνει σε όλους μας κίνητρο».

To Top