Μάντζιος: «Δίκαια επικρατήσαμε»

Κάθε λόγο να χαμογελά είχε ο Άκης Μάντζιος, που οδήγησε τον Πανιώνιο στην πρώτη του εντός έδρας νίκη από τον Φεβρουάριο, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την πρόσληψή του.

«Το πιο σημαντικό ήταν ότι αλλάξαμε εικόνα ως ομάδα. Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τον Άρη σ’ ολόκληρο το παιχνίδι. Πιεστήκαμε λίγο μετά το 2-1, που ήρθε σε μια ανύποπτη φάση, αλλά δίκαια επικρατήσαμε. Αυτή η εμφάνιση μας δίνει κουράγιο να κοιτάμε πιο αισιόδοξα το αύριο. Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε προβλήματα και θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός στην κάμερα της «Nova», αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μάντζιος τόνισε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μία εκπληκτική εμφάνιση. Μετά το γκολ του Αρη προβληματιστήκαμε λίγο αλλά και αυτό για ένα πεντάλεπτο. Ημασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς και ήταν μία δίκαιη επικράτηση. Αυτές τις δύο μέρες που είμαι στην ομάδα δουλέψαμε πάνω στην ψυχολογία, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον Πανιώνιο. Ελπίζω από σήμερα να ξημερώνει μία άλλη μέρα”.

To Top