Πρόμπιερζ: «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην συνοχή»

Πρόβλημα συνοχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο διέκρινε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο Άρης παρουσίασε άσχημη εικόνα και τελικά έφυγε ηττημένος από τη Νέα Σμύρνη. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πολωνού τεχνικού του Άρη στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πρόμπιερζ υπογράμμισε πως “είμαι τόσο καιρό στο ποδόσφαιρο και πάντα υπάρχουν κάποιες μέρες που κερδίζεις, κάποιες που χάνεις. Είμαι τύπος που θέλω να κερδίζω πάντα και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δεχτήκαμε πολύ εύκολα τα δύο γκολ και ήταν δύσκολο να το γυρίσει η ομάδα το παιχνίδι από το 2-0. Σε εκείνο το σημείο πρέπει να αντιδράσει η ομάδα. Είναι ένας τομέας που πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη συνοχή. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι είναι στον Άρη και πρέπει να τα δώσουν όλα για την ομάδα”.

Συνέχισε τονίζοντας πως “μετά το 2-0 όταν πέτυχε το γκολ ο Τσέζαρεκ και μειώσαμε, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά με τον τραυματισμό του Κατίδη μείναμε πίσω και τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν σαν να παίζαμε με 10 παίκτες. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την αντίδρασή μας στα τελευταία 20 λεπτά”.

Πρόσθεσε πως “έχουμε μια βδομάδα καιρό για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα και θα δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε από τη μια μέρα στην άλλη πολλά πράγματα, θέλουμε και να ενσωματώσουμε νέους παίκτες, να δώσουμε μια άνθηση, μια φλόγα στην ομάδα. Την τελευταία βδομάδα ήμασταν χαρούμενοι, επειδή κερδίσαμε. Τώρα θα είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Ρωτήθηκε γιατί ο Άρης παρουσίασε διαφορετική προς το χειρότερο εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ και απάντησε πως “εκείνο το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Η συνοχή μας έχει πρόβλημα, δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Είναι δύσκολο μέσα σε 21 μέρες να αλλάξουμε πράγματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε”.

To Top